Projects

17
Apr

Изи Кредит ще участва в турнир в подкрепа на националния отбор по футбол за бездомни

Share
There are no translations available.

 

    -


Една от водещите компании за бързи кредити в България - Изи Асет Мениджмънт АД (Изи Кредит), ще се включи със свой отбор в започващия днес (17 април) Турнир на надеждата в подкрепа на българския национален отбор по футбол за бездомни - Отбора на надеждата, който ще участва на Световното първенство за бездомни хора в Мексико Сити през октомври тази година.


Турнирът ще се проведе в спортната зала в столичния квартал „Челопечене” и ще продължи до 29 април. В него ще участват общо 12 фирмени отбора, разделени в три групи по четири отбора. Изи Кредит е в една група с мобилния оператор Глобул и производителя на препарати за дома и тялото Фикосота Синтез. Лидерът в бързите кредити играе с тях съответно на 19 април от 21:00 часа и 21 април от 20:00 часа. Първите два отбора от всяка група се класират на четвъртфинали.

17
Apr

Агенция за събиране на вземания пред Капитал daily: Задлъжнялостта на домакинствата ще продължи да расте

Share
There are no translations available.

Logo ASV

Задлъжнялостта на домакинствата, особено хората от средната класа, расте заради непредвидени разходи и лошо планиране на семейния бюджет и тази тенденция ще се задълбочава. Това предупреждават от Агенция за събиране на вземания (АСВ) пред бизнес всекидневника Капитал daily в публикация на вестника за състоянието и тенденциите на пазара на събиране на дълговете.

Според Нина Станчева, управител на агенцията, трябва да се отчита и това, че традиционно в началото на всяка година се наблюдава нарастване в задлъжнялостта на физическите лица. Причина са по-големите разходи покрай новогодишните празници и по-високите сметки за отопление. Очевидно хората със задължения не са успели да планират правилно и по-дългосрочно своите приходи и разходи, коментира тя. По думите й основният фактор, който влияе пряко върху задлъжнялостта, е финансовата дисциплина. Както едно дружество има бюджет, планиране и изпълнение, така едно домакинство трябва да има ясна представа за очакваните приходи и предстоящите разходи. Когато не се предвидят всички разходи и човек няма ясна представа как ще си плати задълженията, естествено е да се впусне в спиралата на дълговете, посочва още Станчева. Това е особено характерно за хората от средната класа – много от тях не предполагаха, че ще имат понижаване на доходите, и не промениха начина си на живот. Предпочетоха да не отлагат потребление на стоки и услуги, въпреки че не са от първа необходимост, а облекчените условия за кредитиране допълнително стимулират това потребление, коментира тя.

Целият коментар и статията може да прочетете тук.

 

 

05
Apr

Easy Credit's Clients Payback Loans via Easypay

Share

 

b_200_0_16777215_0___images_stories_News_EasyPay.jpg

Fast, easy and convenient. This is the way Easy Credit's products are granted. However, this is the way repayments on Easy Credit's loans are also collected, too. Since recently Easy Credit's repayments can be made through the Bulgarian payment system operator Easypay.

Easypay has more than 1700 offices. Easy Asset Management, set up in 2005, offers home credits - small, short-term, unsecured cash loans - which are delivered to customers at their homes.

 

03
Apr

Музикална пролет с Изи Кредит и звездите на Пайнер

Share
There are no translations available.

asy Hits
Пролетно настроение, гореща музика, шоу и забавление на открито през лятото с любим човек или добър приятел. Кой не би приел предложение в тази посока след дългата, студена и изтощителна зима? Всички тези удоволствия са предвидени в пролетната промоция на Изи Кредит. Всеки, изтеглил в периода 1 април – 31 май, ще получи подарък диск Easy Hits с най-горещите хитове на Пайнер, както и шанс да спечели една от двайсетте покани за двама за концерт на звездите през лятото.

03
Apr

Лоялните клиенти на Изи Кредит теглят до 30% по-евтини заеми

Share
There are no translations available.

03.04.2012

Лоялен клиент съм на компания за бързи кредити от дълго време – ползвам услугите й често, коректен съм и си плащам погасителните вноски редовно. Полагат ли ми се бонуси и отстъпки? Този въпрос вълнува много клиенти на бързите заеми.

Сериозните компании в този бизнес предоставят на лоялните си клиенти привилегии и подаръци, за да им се отблагодарят за доверието, да ги накарат да се почувстват специални и да ги задържат колкото се може по-дълго. Клиентите с добра кредитна история на Изи Асет Мениджмънт АД (Изи Кредит) например, винаги са ползвали отстъпка по заемите си. Отскоро компанията предлага още по-големи възможности. С всеки изтеглен кредит, лоялните клиенти на Изи Кредит трупат бонус точки, с които могат да влязат в специален VIP клуб, даващ достъп до кредити VIP Easy, които са от 5 до 30% по-евтини от стандартните и с по-дълъг срок на погасяване (таблица 1). Сред другите привилегии са одобрение за заем до 2 часа и допълнителни бонус точки.

 

Navigation

Social Networks

Twitter Facebook Linked in

Contacts

Alfa Communications Consulting

1618 Sofia
64 Rodopski izvor Str. fl. 1, ap. 1

tel/fax: + 359 (0) 2 47 12 600
mobile: + 359 (0) 886 312 672

email: office@alfacommunications.net
www.alfacommunications.net

" /> My Title page contents