Multimedia

Изи Кредит пред bTV: Тази година по-малко българи си позволяват почивка на кредит

Share
There are no translations available.

В разгара на отпускарския сезон българите, които теглят бърз кредит, за да отидат на почивка намаляват спрямо миналата година. Това информира вчера bTV, като цитира данни на Изи Кредит. Ако миналата година кредит за почивка при нас са изтеглили 3000 клиенти, тази година броят им е 1500-1600", заяви Ина Илиева, директор "Корпоративни отношения" на Изи Кредит. 

Целият репортаж може да видите тук.

Corporate Affairs Director Ina Ilieva on bTV 11.08.2013

Изи Кредит пред bTV: 15% ръст на бързите кредити по Коледа

Share
There are no translations available.

 

В разгара на трескавото пазаруване около коледните празници част от българите са изхарчили повече, отколкото могат да си позволят. Според компаниите за бързо кредитиране декември е бил по-силен, а отчетеният ръст на годишна база е 15 на сто. Това информира днес bTV, като цитира данни на Изи Кредит. "През декември се теглиха кредити за подаръци и за празничното посрещане на Коледа и Нова година", обясни пред bTV Неделчо Спасов (на снимката), изпълнителен директор на Изи Кредит.

Nedelcho Spasov in front of bTV 07.01.2013

Целият репортаж може да видите тук.

Изи Кредит пред bTV: Българите теглят бързи заеми най-често за сметки

Share
There are no translations available.

Най-често българите взимат бързи кредити, за да погасяват битовите си сметки, информира днес bTV. Телевизията цитира данните на водещи фирми за бързо кредитиране, сред които и Изи Кредит.

В интервю за bTV изпълнителният директор на Изи Кредит Неделчо Спасов заяви, че за първа година се забелязва толкова ясна тенденция в това отношение. „За първа година забелязваме такава ясно изразена тенденция на нарастване на кредитите, насочени към изплащане на месечни сметки, плащане на консумативи и за покриване на временен недостиг в семейният бюджет,” каза Неделчо Спасов пред репортера на bTV Биляна Гавазова.

Целият репортаж може да видите тук.

Nedelcho Spasov in front of bTV 15.08.2012

Navigation

Social Networks

Twitter Facebook Linked in

Contacts

Alfa Communications Consulting

1618 Sofia
64 Rodopski izvor Str. fl. 1, ap. 1

tel/fax: + 359 (0) 2 47 12 600
mobile: + 359 (0) 886 312 672

email: office@alfacommunications.net
www.alfacommunications.net

" /> My Title page contents