News

16
Aug

Bulgaria's Easy Credit Extends 22% More Loans in H1 2013

Share

Bulgarian microlender Easy Asset Management, operating under the Easy Credit brand, extended over 103 000 loans in the first half of the year, up by 22% from the same period of 2012. The loans' combined size amounted to 30 million leva, an annual increase of 11 per cent.

The share of bad loans in Easy Credit's loan portfolio was 15 per cent at the end of June.

Easy Credit aims at 20 per cent increase per cent year-on-yearin the number of the loans that it will grant in Bulgaria this year.

Easy.Credit.s.Office.Nadejda small

 

 

16
May

Изи Кредит организира безплатни обучения по „Управление на семейния бюджет”

Share
There are no translations available.

Една от водещите компании за бързи заеми в България - Изи Кредит, стартира нови инициативи в полза на обществото като част от програмата си за повишаване на финансовата култура в страната. През следващите месеци финансовата институция ще организира безплатни обучения по „Управление на семейния бюджет“ в цялата страна. Курсовете ще се водят от професионални обучители на Изи Кредит. В тях може да се включи всеки, а заявки се приемат на национален телефон 0700 20 240 (без допълнително таксуване). На същия телефон всеки може да получи и безплатни финансови съвети.

07
May

Пари назаем от Изи Кредит вече и в мрежата на „Български пощи”

Share
There are no translations available.

Набиращите все повече популярност бързи заеми на Изи Кредит вече ще са достъпни и в мрежата на „Български пощи” ЕАД. Една от най-успешно развиващите се български финансови институции и водещият доставчик на пощенски услуги в България, сключиха стратегическо партньорство, с което от утре в 238 пощенски станции в 130 населени места в страната ще се предлагат кредити за суми до 3000 лв. Броят на пощенските станции, в които услугата ще е достъпна, постепенно ще се увеличава.

BG Post EasyCredit

24
Apr

Предприемаческа академия на Изи Кредит и Нов български университет ще подготвя фирмени мениджъри

Share
There are no translations available.

Една от най-успешно развиващите се финансови институции в Източна Европа – Изи Кредит и едно от най-добрите висши училища в България – Нов български университет (НБУ), основаха Предприемаческа академия, в която ще се подготвят фирмени мениджъри. Академията е отворена както за студенти и все още стартиращи своя професионален път млади хора, така и за всеки, който търси развитие, израстване в кариерата или просто желае да промени своя професионален път в нова и по-добра посока.

Academy Poster Picture

02
Apr

Лидерът в бързото кредитиране предлага стаж на мениджърска позиция

Share
There are no translations available.

Шестмесечен стаж на мениджърска позиция в търговската структура на една от най-прогресиращите български компании с възможност за оставане на постоянна работа. Това предлага на студентите и младите професионалисти в България Изи Кредит, компанията-лидер в бързите заеми. Стажантските позиции бяха представени на форума „Национални дни на кариерата”, организиран от сайта за кариери и работа jobtiger.bg в най-големите градове в България от 12 март до 3 април. Предложението на Изи Кредит привлече интереса на стотици млади хора, търсещи своя професионален път.

Career Days easy Credit

Navigation

Social Networks

Twitter Facebook Linked in

Contacts

Alfa Communications Consulting

1618 Sofia
64 Rodopski izvor Str. fl. 1, ap. 1

tel/fax: + 359 (0) 2 47 12 600
mobile: + 359 (0) 886 312 672

email: office@alfacommunications.net
www.alfacommunications.net

" /> My Title page contents