Publications

Силно търсене на бързи кредити в началото на годината

Share
There are no translations available.

Все повече българи се възползват от предимствата на бързите кредити. Това показват данните на компанията-лидер на този пазар – Изи Кредит. За първите три месеца на годината компанията е отпуснала над 50 000 кредита или около 27% повече в сравнение със същия период на миналата година. Хората са търсили активно пари назаем включително през януари и февруари, когато по традиция са по-пестеливи. „Многото именни дни и по-високите сметки за ток и отопление увеличиха разходите в семейния бюджет с повече от предвиденото, а в тази ситуация бързият заем помага”, коментира Ина Илиева, директор „Корпоративни отношения” на Изи Кредит.  

Кредитният консултант е добър съветник при избора на сумата по кредита

Share
There are no translations available.

Бързите кредити са все по-популярни и броят на хората, които ги предпочитат за разрешаване на своите финансови проблеми, расте с всеки изминал ден. Как обаче да си гарантираме, че ще изтеглим сума, която наистина можем да си позволим да върнем след това?

Добри идеи в тази посока дава „Наръчник на разумния кредитополучател – 7 полезни съвета за теглене на бърз кредит”, изработен от компанията-лидер в бързото кредитиране – Изи Кредит, с експертното съдействие на Комисията за защита на потребителите. Авторите препоръчват всеки да си води семеен или личен бюджет за месеца. Вноските по кредита трябва да са по-малки от сумата, която остава, след като от месечните доходи се приспаднат всички разходи.    

Лоялните кредитополучатели ползват евтини заеми и атрактивни подаръци

Share
There are no translations available.

На всеки му се налага да тегли пари назаем. Но как да си осигурим най-изгодните условия за кредит? Практиката показва, че това лесно може да се постигне, ако сме лоялни клиенти на една и съща фирма-кредитор. Колкото по-редовно ползваме услугите на фирмата, толкова по-големи отстъпки и привилегии ни се полагат.

Малките и бързи краткосрочни кредити са най-предпочитани на пазара

Share
There are no translations available.

Все повече българи теглят малки и бързи кредити със срок до 1 година, с които разрешават финансовите си проблеми във всекидневието. Според последните данни на централната банка (БНБ) отпуснатите в края на декември бързи кредити са за 281.7 млн. лв – с 16% повече спрямо септември. Последното тримесечие на годината е периодът, когато по традиция търсенето на пари назаем е най-силно, заради празничното пазаруване, покупката на подаръци и плащането на сметки за ток и отопление.  

Все повече хора теглят бърз заем за празничен повод

Share
There are no translations available.

Бързите кредити стават все по-популярни и то не само заради разходи за най-належащи нужди. С всяка изминала година все повече хора си позволяват и да празнуват на кредит по един или друг повод. Това показват данните на Изи Кредит, една от водещите компании на този пазар.

За изминалата година компанията е отпуснала близо 180 000 кредита в България – с 28% повече от предходната година, информир новият брой на E-news. Около 5% от тях са били изтеглени с цел празнуване на специален повод или празнично събиране с приятели и близки. Почти 7% пък са прибягнали до бърз заем, за да отидат на почивка или екскурзия.

Navigation

Social Networks

Twitter Facebook Linked in

Contacts

Alfa Communications Consulting

1618 Sofia
64 Rodopski izvor Str. fl. 1, ap. 1

tel/fax: + 359 (0) 2 47 12 600
mobile: + 359 (0) 886 312 672

email: office@alfacommunications.net
www.alfacommunications.net

" /> My Title page contents